Uvjeti korištenja web stranice 2

Web stranice www.vamko.com.hr u vlasništu su tvrtke Vamko d.o.o. sa sjedištem u Đurđevcu, Stjepana Radića 85. Niti jedan dio navedenog web-sjedišta koji je autorsko djelo poduzeća Vamko d.o.o. ne smije se reproducirati odnosno kopirati bez dozvole vlasnika. Vamko d.o.o. na svojim web-stranicama uz prethodnu kontrolu sadržaja prodaje ne odgovara za potencijalne netočne informacije pružene putem svojih web-stranica. Molimo posjetitelje ukoliko uoče nepravilnosti ili greške u sadržaju web-stranica da svoja zapažanja dojave e-mailom na vamko@kc.t-com.hr. Vamko d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja na web-stranicama bez prethodnog upozorenja i najave. Razni Logotipovi HTC, Samsung, Nokia, LG, Behriger, Sonor, Stagg, Yamaha pro audio itd. respektivno, koji se pojavljuju kao element dizajna web-stranica, koriste se u svrhu popunjavanja dizajna i promoviranja proizvoda navedenih poduzeća.    
Sav sadržaj na www.vamko.com.hr kao što su tekstovi, grafički sadržaji, zaštitni znakovi (logotipi), ikonice, audio i video zapisi, digitalni downloadi, softverski paketi i podaci vlasništvo su tvrtke Vamko d.o.o. ili naših partnera i zaštićeni su domaćim i međunarodnim propisima o zaštiti autorskog i srodnih prava odnosno prava industrijskog vlasništva i njihova neovlaštena uporaba predstavlja povredu propisa o zaštiti prava intelektualnog vlasništva.

Fotografije pojedinačnih artikala iz ponude preuzete su s web-stranica pripadajućih poduzeća, a koriste se u svrhu promoviranja te su priložene u niskoj rezoluciji. Fotografije koje se koriste kao pozadinske slike, element su dizajna ovih web-stranica te su korištene u dobroj namjeri popunjavanja grafičkog dizajna i promoviranja uređaja s fotografija, a sukladno s uvjetima korištenja tih fotografija. Navedene slike mogu biti izmijenjene u odnosu na original radi tehničkih i grafičkih zahtjeva. Tehničke dokumentacije, brošure i katalozi opreme dostupne za preuzimanje u PDF formatu ili su autorsko djelo proizvođača opreme, a pružene su u svrhu informiranja posjetitelja web-stranica.


Privatnost podatka:

Vamko d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne i osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Vamko d.o.o. se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika Vamko d.o.o. web trgovine te će podatke koristiti i obrađivati isključivo u svrhu i namjenu određenu ovim uvjetima. Vamko d.o.o. može prikupljati samo osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi. Svi se podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Vamko d.o.o. prikuplja i bilježi podatke o IP-adresi (Internet ProtocolAddress) korisnika ili o lokaciji računala za potrebe sistemskog administriranja, rješavanja kvarova, potvrde preuzimanja sadržaja ili unapređivanja tehničkih aspekata internetskog servisa. Svi djelatnici tvrtke Vamko d.o.o. i poslovnih partnera odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Vamko d.o.o. Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. Vamko d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. Vamko d.o.o. se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i spriječavanja eventualnih zlouporaba informacija.